perjantai 12. toukokuuta 2017

7. Myöhäisiä kuulumisia kotiutumisesta

 Heippa!

Kissa arvosti selvästi tuliaisia!
Aikaa on vierähtänyt vähän enemmänkin, kuin oli tarkoitus, mutta kotiin on palattu :) Palataan kuitenkin hetkeksi vielä viimeiseen viikkoon Ruotsissa.

Viimeisellä viikolla työskentelin Mazakin työstökeskuksella eri yrityksessä. Tein erilaisia pieniä kappaleita ja suoritin siinä ohessa myös CNC-jyrsinnän näytön. Mulla oli erittäin kivat työtoverit myös siellä ja pidinkin paikasta kovasti. Viimeisenä päivänä kävimme pomon ja parin muun kanssa syömässä hieman tavallista ruokalaa hienommassa paikassa. Tarkoituksena mulla oli pitää myös esitelmää Suomesta ja Raahesta, sekä meidän koulusta mutta tutustumaan tulleiden vieraiden kanssa oli sattunut pieni sekaannus ja en sitten ehtinytkään. Kovasti he olivat pahoillaan, mutta onneksi se ei ollut pakollinen osa mun opintoja!

Vapputalleiluja!
Lentomatka oli uuvuttava pitkän päivän jälkeen, mutta kuulokkeet päässä ja sarjoja katsellen lennot meni nopeasti ja siedettävämmin, kuin menolennot. Helsinki-Oulu lennolle sattuikin myös meidän KV-ohjaaja ja jutusteltiinkin hetki ennen lennon lähtöä. Perillä Oulussa hyppäsin auton kyytiin ja siitä suoraa kotia kohti ja nukkumaan. Seuraavana päivänä olikin taas aikainen herätys hevoshommien parissa!

Kouluun paluu toi enemmän kulttuurishokkia, kuin Ruotsiin meno. On siellä aivan erilaista olla ja työskennellä. Hyvillä mielin kuitenkin palasin, sillä mulla on kesäksi töitä ja opinnotkin on tosi hyvällä mallilla! Täällä ei tosin näy eläimiä tai edes lintuja, näitä perus kottaraisia lukuunottamatta. Päivät ei väsytä niin paljoa, kun ei tarvi tehdä jatkuvasti niin kovasti aivotyöskentelyä pelkästään kommunikoidakseen muiden ihmisten kanssa. 

Kaikenkaikkiaan kokemus oli erittäin opettavainen, hieno ja antoi hyvät eväät jatkoa varten! Toivotaan, että vielä joskus pääsen ainakin vierailemaan Eslövissä!

Tämä blogi kiittää ja kuittaa :) Kiitoksia kun olitte mukana, tämän enempää mulla ei ole kerrottavaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti