tiistai 18. huhtikuuta 2017

5. Pääsiäisen päiviä ja puhelimen tyhjennystä


Hellou! Hallå!

Idag skriver ja bara på finska. Denna text berätta om påsk och senast veckoslut. Det här är också några bilderna som ja vill visa, från mina telefon.

Pääsiäisen pyhät meni mukavasti, perjantaina olin pihalla ja tallilla, lauantaina lenkkeilin, sunnuntaina söin pääsiäisaterian ja eilen maanantaina olimme Emporiassa Malmössä. Emporia on siis suuri ostoskeskus, ja siellä menikin sitten melkein koko päivä!


Täällä on ollut melko kylmää ja sateista, joten heräteostoksena on tullut tässä kuluneiden viikkojen aikana hankittua lämpimämpiä paitoja, ennen tänne tuloa kun täällä oli lämpötilat lähennellyt parinkympin paikkeilla. Ei ihan nappivalintoja mun mukaan otetut paidat, mutta jospa sitä joskus paistais päivä risukasaankin.

Yllätyksekseni sain sunnuntaina myös pääsiäismunan!  Täällä ne onkin tuollasia muovisia karkkia sisältäviä, kun Suomessa oon törmännyt vain suklaamuniin :) Kävin sunnuntaina myös lenkkeilemässä toista kertaa ihan juoksulenkillä, tekee muuten hyvää juosta 1,5km tuosta noin vaan ylämäkineen. Sen jälkeen onkin jalat melkeen makaroonia! Nyt oon ottanut tavaksi käydä joka toinen päivä kävelemässä, ja joka toinen päivä ihan juoksemassa. Vapaa-ajalla kun ei paljon muuta tekemistä olekaan arkisin.


Lykkään tähän myös muutamat kuvakollaasit ostoksista täälläolon aikana. Joten jos vaatteet ei kiinnosta, niin voit skipata kuvat vaan suoraan :)

Paitoja Lager 157:stä. Kaksi t-paitaa ja vaaleanharmaa ribbineulepoolo.
Urheilupaitoja Lager 157:stä.
Ostoksia työmatkan varrelta. Erittäin kivat housut, joille kuva ei tee kunniaa, raidallinen poolo ja musta ribbineulepaita.
Ostoksia Emporiasta. Viininpunainen erittäin pehmeä neule, meikkivoide(vihdoin sopiva!!), mustakeltainen t-paita ja tuliaisia kotopuoleen♂♥
 Enempää mulla ei oikeestaan tän kuvaoksennuksen jälkeen ookkaan mielessä. Pakko lähtä jo ulos reippailemaan, sillä kirjottelen tätä postausta kolmanteen kertaan, kiitos Bloggerin.

Nähdään taas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti